Fashionshoot Winter 13/14

De laatste maandag van september hadden we onze Liefste Fashion Shoot! In deze shoot showen we de diverse trends voor dit winter seizoen! Onze shoot hebben we een gipsy look gegeven en een vintage uitstraling met de ultieme hippie oldtimer: het VW busje. De volgende trends zijn te zien in de fashionshoot:

  • Funtastic Bohemian Style: Little shorts met oversized fur jackets en een romantische touch door bijvoorbeeld een kanten top! Hier mag ook niet de highwaisted jeans ontbreken! Gecombineerd met funtastic knits, laagjes over elkaar en niet te vergeten een beetje kleur!
  • Vintage Love: In deze stijl mixen we de liefde voor de vintage en de traveller look. Oversized sweaters, traveller bags, striped skirts, gecombineerd met een cosy knit en een dichtgeknoopt bloesje! Just a little bit of Hippy and Vintage.
  • Dark Victory: Met deze trend creëer je een stoere en mysterieuze look! Leather skirts, gecombineerd met fur jackets en gilets. En ga je voor de Femme Fatale look? Draag dan een maxi dress en maak je outfit compleet met een big necklace of cool earrings in de kleur goud!

Durf te combineren met verschillende stijlen en materialen en maak je eigen Liefste Winter Look!! WE LOVE IT! We hopen dat we jullie geïnspireerd hebben!

We bedanken Eveline Dekkers ‘’make up artist” en Esmee Franken ‘’fotografe” voor de super gezellige dag en de coole resultaten van de fotoshoot. THNX LOVES!!