LIEFSTE BOUTIQUE ♡

Written by Liefste Fashion. Posted in Liefste

4,5 jaar geleden openden we onze eerste winkel Liefste Fashion! Wat waren we trots en nog steeds! In deze jaren zijn we niet stil blijven staan en zijn we ontpopt van twee enthousiaste jonge girls tot vrouwen met een eigen blik op de mode en die geïnspireerd wordt door het ondernemerschap.

LIEFSTE Boutique gaat jullie verrassen, prikkelen en inspireren op het gebied van Fashion & Lifestyle. Onze liefde voor de mode uit Scandinavië is heel groot! Deze collecties staan voor vrouwelijkheid, sophisticated chic en zorgen ervoor dat de vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel voelt in haar outfit!

Zaterdag 4 maart is de grand opening van LIEFSTE Boutique! (naast Liefste Fashion 😍) Nieuwsgierig? Houd ons in de gaten op onze nieuwe instagram, facebook en pinterest account van Liefste Boutique! @liefsteboutique

Lieke & Stephanie

Labels:

Liefste Fashion

LIEFSTE FASHION is de boutique van Den Bosch, gevestigd aan de Snellestraat 14 Wij zijn Lieke en Stephanie, twee fashionistas en zijn afgestudeerd aan de European Fashion Business School. De naam liefste is een samenvoegsel van de eerste drie letters van Lieke en Stephanie, de F van Fashion en Friendship is hetgeen wat ons verbindt. Onze passie en droom is verwezenlijkt nu we onze eerste winkel hebben geopend. Ons concept bestaat uit Fashion, Accessoires, Gadgets en Lifestyle.