Liefste Fashion

Written by Liefste Fashion. Posted in Liefste

LIEFSTE FASHION is de boutique van Den Bosch, gevestigd op Snellestraat 14. Wij zijn Lieke en Stephanie, twee fashionistas en hebben aan de European Fashion Business School gestudeerd en zijn Bachelor in Fashion. De naam liefste is een samenvoegsel van de eerste drie letters van Lieke en Stephanie, de F van Fashion en Friendship is hetgeen wat ons verbindt. Onze passie en droom is verwezenlijkt nu we onze eerste winkel hebben geopend. Ons concept bestaat uit Fashion, Accessoires, Gadgets en Lifestyle.   Liefste is fashion, creativiteit, humor en passie. De passie voor mode willen we graag delen met onze klant. Onze drive is om iedereen de totale ‘look en feel’ aan te bieden. Dit doen we door middel van ons onderscheidende collecties en ons persoonlijk advies. De collectie bestaat uit luxe stoffen en bijzondere details van stoer tot vrouwelijk. De vrouwelijke en stoere look kan je met elkaar mixen en matchen!

Liefste heeft een Photagrafic look. Het thema photagrafic staat centraal in onze winkel en dat zie je terug in het interieur, gadgets en accessoires. Maar je kunt ook jouw look posten op onze facebookpage en website. Elke maand wordt dan de ‘Fashionista van de maand’ gekozen en krijg je een waardebon van €25, -!

Liefste is humor en gezelligheid. Ons centrale punt in de boutique is de bar, daar kan je gezellig een drankje drinken tijdens het shoppen met je vriendinnen of familie. Wat liefste ook aanbiedt zijn lifestyle producten en grappige gadgets!

Liefste Fashion

LIEFSTE FASHION is de boutique van Den Bosch, gevestigd aan de Snellestraat 14 Wij zijn Lieke en Stephanie, twee fashionistas en zijn afgestudeerd aan de European Fashion Business School. De naam liefste is een samenvoegsel van de eerste drie letters van Lieke en Stephanie, de F van Fashion en Friendship is hetgeen wat ons verbindt. Onze passie en droom is verwezenlijkt nu we onze eerste winkel hebben geopend. Ons concept bestaat uit Fashion, Accessoires, Gadgets en Lifestyle.

Reacties (2)

 • Louise Dijkmans

  |

  Vandaag met dochter in jullie leuke winkel geweest … Krijg de mooie, kleurige omslagdoek met franjes maar niet uit mijn hoofd! Kom snel weer eens naar Den Bosch toe!

 • Ank van Ravenswaaij

  |

  Al twee keer een kadobon telefonisch laten verzorgen door
  Liefste Fashion. Dit uit het Noorden van het land, voor onze schoondochter in Den Bosch. Geweldige service en prachtige kadoverpakking.

Reacties zijn gesloten