NEW CHAPTER IN OUR LIEFSTE STORY 💗

Written by Liefste Fashion. Posted in Liefste

Vanaf januari 2018 zullen Liefste Fashion & Liefste Boutique samen 1 LIEFSTE worden. Het beste van 2 werelden, in ons prachtige pand, Snellestraat 16!

Jullie zullen vast denken…huh? Waarom?

Onze drijfveer achter Liefste is onze passie voor mode. We vinden het heerlijk om onze klanten stijladvies te geven & het verschil te maken door persoonlijke aandacht. Omdat beide winkels erg succesvol zijn gaat veel van onze tijd op aan de organisatie & het management van de Liefste Winkels. We willen terug naar waar het ooit begon, samen weer op de winkelvloer. 1 focus: bezig zijn met mode.

Liefste is stiekem een begrip geworden in ‘s -Hertogenbosch, waar we ontzettend trots op zijn! Het was dan ook geen gemakkelijk keus om te stoppen met een succesvolle winkel. Maar – zoals de meeste wel weten – hebben we beide een prachtig gezin waar we ook met volle teugen van willen genieten!

Liefste begint dus – samen met jullie – aan een nieuw hoofdstuk, waar we mega trots op zijn en naar uit kijken! 😍

Liefs,

Lieke & Stephanie

Liefste Fashion

LIEFSTE FASHION is de boutique van Den Bosch, gevestigd aan de Snellestraat 14 Wij zijn Lieke en Stephanie, twee fashionistas en zijn afgestudeerd aan de European Fashion Business School. De naam liefste is een samenvoegsel van de eerste drie letters van Lieke en Stephanie, de F van Fashion en Friendship is hetgeen wat ons verbindt. Onze passie en droom is verwezenlijkt nu we onze eerste winkel hebben geopend. Ons concept bestaat uit Fashion, Accessoires, Gadgets en Lifestyle.