Over Liefste Fashion

Liefste Fashion Spring-Summer 2015 (6)

In de dwaalstraatjes van hartje ’s-Hertogenbosch bruist het van de energie. Een creatieve vibe brengt je op unieke plekken, bij ondernemers met ieder een persoonlijk verhaal en een grote passie voor zijn/haar vak. Zodra je de deur van Liefste Fashion binnenstapt, ervaar je het: deze boutique inspireert, prikkelt en verrast.

Liefste Fashion staat voor een energieke vrouw, met een hart voor fashion. Zij wie durft. Zich onderscheidt, opzoek gaat naar unieke items. Mooie stoffen, bijzondere details, kwaliteit, innovatief, een edgy randje en toch elegant.

Liefste Fashion gaat op avontuur en viert het leven. Zij neemt je mee in de wereld van bijzondere fashion en tovert een glimlach op je gezicht. Regelmatig reizen eigenaresses Lieke en Stephanie de wereld rond voor inspiratie, trends en nieuwe merken. Opzoek naar items die een verhaal vertellen. Met onderscheidende collecties van merken als Minkpink, Elvine, Just Female, Second Female & Somedays Lovin’, brengen zij dit avontuur in de winkel persoonlijk naar je toe. Een complete look voor elke wens; een stijlvolle, minimalistische outfit voor naar het werk, of ’s avonds in een funky set de dansvloer op.

In marketingcommunicatie weet Liefste Fashion zich ook te onderscheiden. Regelmatig vieren zij de komst van de nieuwe collectie met een event in de winkel. Denk aan een goede beat, lekkere drankjes en een grote dosis inspiratie. Elk seizoen start met een Liefste Fashion fotoshoot , om de nieuwste trends te presenteren middels prachtige beelden. Inmiddels heeft Liefste Fashion een team van een fotograaf, visagiste en hairstylist om zich heen gecreëerd, om zo zelf fashion beelden te schieten. Naast dit beeld, schrijven zij ook inspirerende content voor op social media en het Liefste Fashion magazine.

Liefste Fashion Shoot Summer

Het enthousiasme van Lieke en Stephanie en het Liefste Fashion team is aanstekelijk. Zij hebben lef, durven vooruit te kijken op het gebied van fashion. Eigenzinnig, creatief, persoonlijke verbinding. Secuur zoeken deze meiden naar dé pareltjes om de Liefste vrouw te kunnen verrassen en verwennen: “Wij leven onze droom met elkaar!”. Dat is de drijvende kracht van Liefste Fashion; Lieke & Stephanie, twee meiden die elkaar aanvullen, inspireren, elkaars creativiteit boosten, constant zoeken naar vernieuwing en met trots jou in aanraking brengen met hun passie. Ga mee op avontuur en ontdek de pareltjes van Liefste Fashion!

– Lieke Dols