Services

Online bestellen

Heb je een mooi item gezien op onze website of Instagram? Mail dan naar: info@liefste-fashion.nl of stuur een persoonlijk bericht via Instagram (geen Facebook) met onderstaande informatie:

  • Welk item heb je gezien? Handig is om een foto of printscreen van het item mee te sturen in de mail.
  • Welke maat wil je hebben? (omdat we veel Scandinavische merken hebben, vallen ze vaak precies zoals de maat hoort te zitten. Maat 36 is hier ook echt 36).
  • Het adres waar wij de kleding naartoe kunnen sturen.
  • Laat het ons weten of je in ons klantenbestand staat zodat wij de punten kunnen bijschrijven op jouw account.

Je ontvangt van ons een mail terug met daarin de bon met betaal instructies. Als het geld door ons ontvangen is, sturen wij het pakketje direct op.

Verzendkosten en verzendrisico zijn voor jouw rekening. Je kan zelf kiezen of je het pakket standaard of aangetekend wil laten verzenden. Kijk op deze link voor de kosten: https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/Pakket/NL/0-2kg Bestellingen boven de 150,- euro verzenden wij gratis met een standaard verzending

Personal Shopping

Heb je een drukke baan of even geen tijd? Of vind je het fijner om een-op-een advies te krijgen? Dan helpen wij jou graag buiten de regulieren openingstijden van Liefste. Maak dan een afspraak met ons via de mail: info@liefste-fashion.nl en wij helpen jou dan graag verder.

Coupeur

Liefste heeft haar eigen coupeur. Deze kan jouw nieuwe aankopen vermaken. Bijvoorbeeld het korter maken van een broek kost 10,- euro.

Overige

Retour

Ruilen kan, binnen 8 dagen op vertoon van je aankoop bon. Wij geven geen geld terug, wel een leuke tegoedbon. Deze is een jaar geldig. Een retour kan ook per post verstuurd worden. Vergeet dan niet de bon erbij te doen.

Join the club (en bespaar)

Spaar 5% van je aankopen en wij sturen jou een waarde cheque op via de post.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze sale en andere leuke events? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Maandag & Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00-18:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 13:00-17:00

Contact

info @ liefste-fashion.nl
Telefoonnummer: 073-6126885

Liefste
Snellestraat 16
5211 EN Den Bosch

Made with love by liefste